Kevin Danois ve Patrick Zabi, Galatasaray'a pahalı geldi
Galatasaray, ara transfer döneminde Kevin Danois ve Patrick Zabi ile ilgilendi ancak iki futbolcu da sarı-kırmızılılara pahalı geldi.
Sabah
Ara transfer döneminde uzun süre yeni bir orta saha arayan Galatasaray, iki futbolcudan maliyet nedeniyle vazgeçti.
Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Auxerre'den Kevin Danois ile Reims'ten Patrick Zabi'yi istedi.
İki genç orta saha için de yönetim kulüpleriyle görüştü ancak anlaşma olmadı. Galatasaray, iki futbolcu için de istenen en az 20 milyon euro'luk bonservisler sonrası transferden vazgeçti.
Reims forması giyen 19 yaşındaki Patrick Zabi, sezon sonu için Paris FC'ye transfer oldu. Paris FC, takıma yeni sezonda katılacak Zabi için 25 milyon euro bonservis ödeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Eboue'nin oğlu Chelsea ile imzaladı

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!




























