Keşke hep o Hagi...
Birleşmiş Milletler Yardım Programı kapsamında düzenlenen bir maçta forma giyen Galatasaray efsanesi Hagi, oynadığı futbolla geçlere taş çıkarttı.
Anadolu Ajansı

BM Kalkınma Programı'nın (UNDP) İyi Niyet Elçileri Zinedine Zidane ile Ronaldo'nun da aralarında bulunduğu biçok yıldız isim, Afrika'da yardıma muhtaç insanlar için düzenlenen organizasyonda Hamburg'un yıldızlar karmasıyla karşı karşıya geldi.
Maçı, UNDP'nin yıldızlar karması 5-4 kazanırken, bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen George Hagi, tribünleri dolduran 24 bin seyirciye keyifli dakikalar yaşatan isim olarak dikkati çekti.
Ak düşen saçlarına rağmen formundan bir şey kaybetmediği gözlenen Hagi, attığı çalımlar ve verdiği paslarla yine göz doldurmayı başardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!

Benjamin Sesko, Arsenal ile anlaştı!

Sancho, Napoli ile anlaştı! Gözler Manchester United'da

Arteta'nın yardımcısı Carlos Cuesta, Parma yolcusu!

Arda Güler, Real Madrid'in 10 numarası olabilir!

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!
