"Keşke Beşiktaş da olsaydı..."
Mustafa Denizli, Beşiktaş maçı hazırlıklarının ardından konuştu
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş maçı hazırlıkları kapsamında bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Şubat ayındaki UEFA Avrupa Ligi maçları öncesinde Galatasaray’ın yanı sıra Türkiye’den Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da kendileri ile birlikte organizasyonda yer almasını çok arzu ettiğini anlatan tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 takım arasına kalmasından mutluluk duyduğunu ancak Beşiktaş’ın talihsiz bir şekilde elenmesini üzüntüyle karşıladığını dile getirdi.
“Türkiye’nin UEFA Avrupa Ligi’nde üç takımla beraber yola devam etmesini isterdim” ifadelerini kullanan Denizli, Galatasaray’ın Avrupa’daki hedefinin ise her zaman en üst seviye olduğunu vurguladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

























