Kerem İnan: "Galatasaray Kadıköy üstünlüğünü kırdı"
Dev derbi öncesi Galatasaray'ın eski kalecisi Kerem İnan açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.
Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi Galatasaray'ın eski kalecisi Kerem İnan açıklamalarda bulundu. İnan, derbinin favorisini ve en unutamadığı derbi maçını açıkladı.
İşte o açıklamalar...
'GALATASARAY KADIKÖY ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KIRDI'
"Kadıköy'de Ali Sami Yen'de birçok maçlara çıktık. O atmosferi de iyi biliyoruz. Tabii ki Kadıköy her zaman zordur Galatasaray için. Ama son yıllara baktığınız zaman uzun süre kazanamayan Galatasaray, Kadıköy'de de uzun süredir kaybetmiyor. Aslında Fenerbahçe'nin o üstünlüğünü kırdı Galatasaray. 5 yıldır Fenerbahçe'nin kendi sahasında Galatasaray'a karşı galibiyeti yok."
'FENERBAHÇE'DEN GOL YEMEYEN TEK KALECİ BENİM'
"Herhalde Fenerbahçe'den gol yemeyen tek kaleci benim. Ali Sami Yen'deki derbi 0-0 bitmişti benim oynadığım maç. Tabii ki ben çok gençtim 20 yaşındaydım, çok heyecanlıydık ama kalemizi gole kapatmıştık. Birçok maç var unutamadığımız, içeride kaybettiğimiz kalemize gelmeden 1 gol attılar. Emre Belözoğlu'nun sırtından Taffarel'i yanıltan bir top vardı."
'BERABERLİK ÖN PLANDA'
"Önemli derbiler oynadık, bu hafta da önemli bir derbi var. Türk futbolu adına umarız ki keyifli bir derbi olacak. Beraberliği daha ön planda tutuyorum bu maç için."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak
