Kerem Demirbay: "Hayalim gerçekleşti"
Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Kerem Demirbay, Galatasaray hakkında ilk kez konuştu.
Fotoğraf : EPA
Galatasaray'ın hayalini kurduğunu söyleyen Demirbay, "Çok mutluyum Galatasaray'da olduğum için. Bu zamana kadar hayal ettiğim şey nasip oldu. Çok mutluyum." dedi.
"BİRÇOK TEKLİF VARDI"
Kendisine birçok teklif olduğunu söyleyen Kerem, "İngiltere'den, İspanya'dan da teklifler vardı, oralara girmeyelim. Fatih abiyle, Erden Bey'le, Okan Hoca'yla konuştum. Benim için kesinlikle tek bir durum vardı o da Galatasaray. Çok şükür buradayım." sözlerini sarf etti.
Son olarak taraftarlara mesaj gönderen tecrübeli oyuncu, "Galatasaray taraftarına bir mesajım var. Bu zamana kadar ne yaptılarsa aynısını devam ettirsinler. Almanya'da çok uzun yıllar futbol oynadım. Atmosfer böyle değildi kesinlikle. Çok mutluyum, hazırım. Selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi



























