Kerem Demirbay, Almanya yolcusu
Galatasaray'da gözden düşen tecrübeli futbolcuyu 3 Bundesliga kulübü izliyor. Oynamadığı için mutsuz olan Kerem Demirbay ile sezon sonunda yollar ayrılacak.
Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Sarı-Kırmızılılar'da oynamadığı için mutsuz olan tecrübeli oyuncu ile 3 Bundesliga kulübünün yakından ilgilendiği öğrenildi.
Alman kulüplerinin sezon sonuna kadar Galatasaraylı futbolcuyu takip edeceği ve sezon sonunda resmi teklifle Sarı-Kırmızılılar'ın kapısını çalacağı belirtildi. Galatasaray'ın da sezon sonunda gelen teklifleri değerlendireceği ve Kerem Demirbay'a zorluk çıkarmayacağı bildirildi.
BU SEZON 30 MAÇTA 3 ASİST
Bu sezon 30 karşılaşmada görev alan 31 yaşındaki futbolcu, fileleri havalandıramazken 3 asist yaptı. Cimbom'a 2 yıl önce 3.7 milyon Euro'ya transfer olan yıldız oyuncunun sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.
Kerem Demirbay, Alman Ligi ekiplerinden Leverkusen, Hoffenheim, Hamburg, Düsseldorf ve Kaiserslautern gibi takımların formasını giydi. Tecrübeli futbolcu, Alman Milli Takımı'nda 2 kez forma giyerken 1 kez fileleri sarstı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 25 milyon euro'luk transferi açıkladı

Real Madrid'e bir darbe daha! Kral Kupası da gitti!

Arsenal'den final için ilk adım!

Inter'i bu kez genç golcüsü sırtladı!

Napoli; Inter'den sonra Parma'ya da takıldı!

Conor Gallagher, Tottenham'a imza attı

Yan Diomande için dev transfer yarışı!

Guti Hernandez'den Vinicius sorusuna cevap

Milan'dan Fofana kararı!

7 ayda kabustan tatlı hayallere: Hull City'nin dirilişi



























