Kerem Aktürkoğlu: "Ne olursa olsun pes etmemeyi öğrendim"
Galatasaray'ı milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, UEFA TV'nin A Milli Takım için hazırladığı özel içerikte açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf : AA
İşte Kerem'in açıklamaları;
"Ben 3 sene farklı takımlarda, 3. Lig'de oynadım. Bence Türkiye'nin en zor ligi 3. Lig çünkü mücadele gücü çok fazla. Pes etmeye yakın olduğum zamanlardı. Futbolda başıma ne gelirse gelsin pes etmemeyi öğrendim. O pes etmemeyi, vazgeçmemeyi A Milli Takım'a seçilerek kendime kanıtlamış oldum.
HARRY POTTER GOL SEVİNCİ
Rakibi gol atarak silahsızlaştırdığımı düşünüyorum. Futbolda böyle şeylerin bence çok güzel durduğunu düşünüyorum. Herkese özel bir gol sevinci olması gerektiğini düşünüyorum. Benim de attığım gollerden sonra 'expelliarmus' yapmam hem anlamlı hem de güzel oluyor. Çocukluğumdan beri Harry Potter hayranıyım, gözlük taktıktan sonra beni ona benzetmeye başladılar. Ben de bu özlemimi hem kitapları okuyarak hem de filmleri tekrar tekrar izleyerek giderdim.
'İDOLÜM ARDA TURAN'
İdolüm, benim mevkimde oynadığı için Arda Turan. Benim hayallerimi süsleyen ve sonrasında da başarıları ile benim idolüm olmuş bir insan. 2008 Avrupa Şampiyonası, bizim jenerasyonumuzun büyük etkisinde kaldığı bir milli takımdı"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

6 gollü maçta kazanan Dortmund!

Newcastle, Mourinho'nun Benfica'sını dağıttı!

PSV'den Napoli'ye karşı 6 gollü galibiyet

Haaland saymaya devam etti; Manchester City kazandı!

Arsenal, Atletico Madrid'i 14 dakikada yerle bir etti!

Hakan Çalhanoğlu gol attı; Inter, USG'yi dörtledi!

2 kırmızı kartlı, 9 gollü maçta PSG, Leverkusen'e gol olup yağdı!

VAR kararı maça damga vurdu: Barcelona, Olympiakos'a fark attı!

Xabi Alonso'dan Arda ve Kenan Yıldız'a övgü!

El Clasico öncesi Barcelona'ya olay gönderme!
