Kerem Aktürkoğlu devleri geride bıraktı!
Galatasaray'da yıldızı parlayan Kerem Aktüroğlu, 2023 yılında dünya yıldızlarını geçerek adını zirveye yazdırdı.
Galatasaray'ın başarılı hücumcusu Kerem Aktürkoğlu, İstanbulspor mücadelesini 1 asistle tamamladı.
Kerem, en önemli 15 ligde forma giyen futbolcular arasında 2023 yılında asist krallığında zirvedeki yerini daha da sağlama aldı. 19 asistle bu alanda zirvede yer alan Galatasaraylı futbolcuyu, 17 gol pasıyla Manchester City'li Kevin De Bruyne takip etti.
Listede üçüncü sırada 16 asistle Joey Veerman yer alırken tabloda 12 gol pasıyla Fenerbahçeli Dusan Tadic de 10. konumda bulunuyor.
ZİRVE YAPTI
Kerem Aktürkoğlu, İstanbulspor karşısında Icardi'ye verdiği gol pasıyla Süper Lig'de asist krallığında 6 maçta 5 pasla liderliğini korudu.
Kerem, son 2 sezonda 16 asist yaparken 10'unda golü atan Icardi oldu. Tecrübeli hücumcunun bu sezon yaptığı 5 asistin 4'ü de Icardi'ye oldu. Öte yandan ilk 6 haftalar baz alındığında 3 gol ve 5 asisitle Kerem Aktürkoğlu'nun en iyi lig başlangıcı oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

























