Kerem Aktürkoğlu: "Bu golüm Türkiye için!"
Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Lokomotiv maçı sonrası konuştu.
UEFA Avrupa Ligi E Grubu 3. hafta maçında konuk olduğu Lokomotiv'i 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın golünü atan Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma sonrasında konuştu.
Golünü Türkiye'ye armağan eden Kerem Aktürkoğlu, "Bu golüm bütün Türkiye için. Hem benim, hem Galatasaraylılar, hem tüm Türkiye için güzel bir galibiyet oldu." dedi.
Oyuna girmeden önce Fatih Terim'le konuşmasını anlatan Kerem, "Hocam oyuna girmeden önce bana boşlukları değerlendirebileceğimi söylemişti." ifadelerini kullandı.
Galibiyetin mutluluk getirdiğini söyleyen genç oyuncu, "Galatasaray'da oynayan herkes ilk 11 oyuncusudur, herkes formanın hakkını verir. Bu soğukta böyle oynamak önemliydi. Galibiyet için mutluyuz, lideriz. İnşallah gollerimin devamı gelir." şeklinde konuştu.
Gruptan lider olarak çıkmak istediklerini söyleyen hücum oyuncusu, "Avrupa'da güzel sonuçlar alıyoruz, grup lideriyiz. Bu maçın önemini biliyorduk. Hocamız rakiplerin puan kaybettiğini de maç öncesi söyledi. Bu maçtaki 3 puanın bizi farklı bir konuma getireceğini de biliyorduk. Doğum günümde olması çok daha güzel oldu. 3 maçımız kaldı, 2 maçı içeride kazanıp lider olarak gruptan ayrılmak istiyoruz." diye konuştu.
Son olarak doğum gününde gol atmasıyla ilgili konuşan Kerem, "Çok anlamlı ve çok özel bir doğum günü hediyesi oldu benim için. 1,5-2 sene olacak, Fatih hocama teşekkür ederim. 3. Lig'den geldim, profesyonel ligin en altından geldim, şu anda Avrupa'da oynuyorum, Galatasaray'ın golünü attım. Sürekli bunu düşünüyorum, hayalimi yaşıyorum. Benim için gurur duyulacak bir şey. Ben çabucak adapte olmaya çalıştım bu yükselişe, sıçrayışa. Tabii ki eksiklerim var, eksiklerim üzerinden hocamızla da konuşuyoruz. Benim neler yapmam gerektiğini söylüyor. Bunu daha yukarı taşımaya çalışıyorum sürekli. İnşallah her şey daha güzel olur." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

























