Kendi gitti, sıkıntısı bitmedi
Galatasaray, Cesare Prandelli'ye aylık 190 bin Euro ödemeye devam ediyor.
Hürriyet

Cesare Prandelli yattığı yerden aylık 190 bin Euro (549 bin lira) kazanırken Hamza Hamzaoğlu aylık 100 bin dolar (235 bin lira) maaş alıyor.
27 Kasım 2014 tarihinde başarısız sonuçlar üzerine görevinden alınan Cesare Prandelli ile Galatasaray Kulübü, 22 gündür tazminat konusunda bir anlaşmaya varamadı.
‘KONUŞACAK BİR ŞEY YOK’
Prandelli sözleşmesindeki haklarını iyi kullanıp, G.Saray’ın çağrılarına olumsuz yanıtlar verdi.
Görevden alınan Cesare Prandelli, G.Saray’ın halen süren ‘tazminatta oturup konuşalım’ teklifine ısrarla “ Konuşacak bir şey yok. Görüşmemize gerek yok” diyerek pazarlık masasına oturmaya yanaşmadı. Araya giren aracılara rağmen İtalyan teknik adam umursamaz tavırlarla çağrılara cevap vermemeyi sürdürüyor.
YÖNETİM KÖŞEYE SIKIŞTI
MALİ açıdan sıkıntılı günler geçiren ve 6 aylık bu zorlu süreçte göreve gelen Duygun Yarsuvat yönetimi ise Prandelli’nin sağlam kontratı nedeni ile köşeye sıkışmış durumda. Olayın Mahkemeye taşınmaması adına şu anda Prandelli’nin aylık ücretlerini yatırmaya devam eden G.Saray Kulübü’nün Prandelli ile uzlaşamaması halinde bu parayı ödemeye devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
