Kemerburgaz kararı Okan Buruk'ta!
Galatasaray'ın yeni antrenman tesisleri Kemerburgaz'da inşaat çalışmalarında sona gelindi. Sarı-kırmızılıların taşınması için karar ise Okan Buruk'a bırakılacak
Galatasaray'da Kemerburgaz'a taşınma takvimi yaklaşıyor. Sezonu yeni tesislerindeki antrenman sahasında açan ancak devamında Florya'ya dönen sarı-kırmızılılar artık gün sayıyor.
İki antrenman sahası her şeyiyle biten tesislerde inşaat çalışmaları ise devam ediyor. Futbolcuların konaklayacağı ana binanın içinde yapılması gereken bazı değişiklikler süreci uzattı.
Özellikle futbolcuların lüks otel konforunda hissetmesi için yapılan düzenlemelerde de sona gelindi. Galatasaraylı yetkililer, 2025'in ilk günlerinde Kemerburgaz'a geçilmesi için önünde bir engel görmüyor.
Diğer yandan taşınma kararı ise Okan Buruk'un onayı olmadan verilmeyecek. Florya'daki aile ortamından memnun olan Buruk, tesislerde tek bir kulüp dışı personel bulunmayana kadar Kemerburgaz'a taşınmaya sıcak bakmıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Joe Cole'den Fabian Ruiz için büyük övgü!

Kimmich'i yıkan haber: Arsenal maçında yok

Sörloth için yeniden transfer iddiası!

Stuttgart; G.Saray öncesi A.Madrid'e yıkılmadı

Napoli, 7 gollü çılgın maçta istediğini aldı!

Roma'dan Şampiyonlar Ligi'nde 4 gollü ilk galibiyet!

Liverpool, Fenerbahçe öncesi geri döndü!

Manchester City'den 5 gollü galibiyet! Foden şov yaptı

Aston Villa, Buendia ile imzaya yakın!





















