Kazım ve Baros'ta son durum
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Webaslan.com
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman, performans uzmanı Adam Rotchstein yönetiminde gerçekleştirilen açma-germe hareketleriyle başladı. İkili gruplar hâlinde yapılan pas çalışmasıyla devam eden idmanda daha sonra top kapma egzersizlerine geçildi.
Çift kale maçın ardından Gaziantepspor maçında forma giyen oyuncular çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise duran top ve şut çalışması yaptı.
Kazım Kazım ve Milan Baros, salon çalışması gerçekleştirdi. Engin Baytar ve Gökhan Zan'ın tedavilerine ise devam edildi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Galatasaray kafilesi, öğleden sonra ise Kayseri'ye hareket edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manuel Neuer'den jübile kararı!

Frankfurt'tan Can Uzun için flaş açıklama!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü




























