Kazanan yok, turlayan var
EURO 2020 F Grubu'nda Fransa ile Portekiz 2-2 berabere kaldı. Ronaldo ve takım arkadaşları grubu üçüncü tamamladı.
Webaslan.com
PORTEKİZ 2-2 FRANSA
Portekiz'in gollerini 31 (penaltı) ve 59. (penaltı) dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti. Fransa'nın golleri 45+2 (penaltı) ve 48. dakikada Karim Benzema'dan geldi. Real Madrid'den takım arkadaşı olan Ronaldo ve Benzema, karşılaşmanın devre arasında sarılıp forma değişirken, maç sonu da samimi şekilde sohbet etti.
Portekiz'de 109 gole ulaşan Cristiano Ronaldo, Ali Daei ile birlikte milli takım formasıyla tüm zamanların en çok gol atan futbolcusu oldu.
Karim Benzema 5 yıl 258 gün sonra Fransa Milli Takımı formasıyla gol attı.
Beraberliğin ardından Fransa puanını 5 yaptı ve gruptan lider çıktı. Portekiz ise 4 puanla en iyi üçüncüler arasında yer alarak gruptan çıktı.
Bir üst turda Portekiz Belçika ile, Fransa ise İsviçre'yyle eşleşti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bournemouth, teknik direktör Rose ile 3 yıllığına anlaştı

Chelsea için Diego Simeone iddiası!

Chelsea, Garnacho'yu satmak istiyor

Juventus, Muani'den vazgeçmiyor!

Szoboszlai'den yeni sözleşme açıklaması

Ibrahima Konate: "Liverpool'da kalmaya yakınım"

Erling Haaland: "Karım bunu sevmiyor!"

Alvaro Arbeloa: "Geleceğim için endişe etmiyorum"

Griezmann'dan final sonrası duygusal mesaj: "Geri döneceğiz"

Salah: "Düzgün şekilde veda etmek istiyorum"





















