Kayserispor'un istediği bonservis belli oldu
Kayserispor, ödemesini tamamlayamadığı Mensah'ı elden çıkararak olası bir cezadan kurtulmak istiyor.
Süper Lig'den düşen Kayserispor, finansal sorunlar nedeniyle Atletico Madrid'e Mensah için gereken ödemeyi tamamlamış değil. Kayseri ekibi bu nedenle, Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın gündemindeki Mensah'ı elinden çıkararak olası bir cezadan kurtulmak istiyor.
İspanyol Mundo Deportivo'nun haberine göre; Kayserispor bonservisini 3.6 milyon avro karşılığında aldığı Mensah için, gerekli ödemeyi tamamlayamadığı durumda her an Atletico Madrid'le davalık olabilir.
"BORCU ÖDEYEN ALIR"
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı yaptığı açıklamada; "Atletico'ya olan borcumuzu ödemeliyiz. Bu da demektir ki; gerekli rakamı karşılayan her kulüp Mensah'ı alabilir." dedi.
İki Süper Lig devi Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemindeki Mensah, 2015 yılında Atletico Madrid'e 6 milyon avro karşılığında transfer edildi.
Ganalı orta saha buna rağmen, hiçbir zaman Atletico forması giymedi. Mensah, bu süreçte Getafe, Vitoria Guimaraes ve Kasımpaşa gibi kulüplerde kiralık olarak oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























