Kayserispor'da Deniz Türüç'ün bonservis bedeli açıklandı
Deniz Türüç'ün fiyatı 10'a katlandı. 24 yaşındaki futbolcu için Kayserispor cephesinin 10 Milyon Euro istediği öğrenildi.
İsmi Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Kayserispor'un parlayan yıldızı Deniz Türüç'ün fiyatı 10'a katlandı. 24 yaşındaki futbolcu için Kayserispor cephesinin 10 Milyon Euro istediği öğrenildi.
Son iki sezondur Kayserispor'da önemli işler yapan Deniz Türüç için Galatasaray'ın devreye girdiği iddiaları sürerken, şuana kadar renktaş iki kulübün bu oyuncu ile ilgili görüşme yapmadığı öğrenildi. Galatasaray cephesinin Deniz'i transfer etmek için takas yolu düşündüğü, ancak Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in bu transfere sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında. Başkan Bedir'in "Deniz Türüç'ü isteyen varsa 10 Milyon Euro ya bu iş olur" dediği öğrenildi.
Geçen sezon 32 maçta 11 gol, 11 asist ile dikkat çeken Deniz Türüç, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 4. sırada olan Kayserispor'da 1 gol 4 asistlik performans sergileyen genç oyuncunun 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"






















