Kayserispor: "Fenerbahçe'ye yakıştıramadık"
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Galatasaray maçı öncesi yaşanan otel tartışmaları üzerine açıklamalarda bulundu.
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Galatasaray maçı öncesi yaşanan otel tartışmaları üzerine konuştu.
Samet Koç yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin otel konusunda bu kadar ucuz bir gündeme sarılacağını hiç aklıma getirmedim. Çok da üzüldüm çünkü Fenerbahçe yönetimi bizi çok iyi tanıyor. Maç satma cümlesinin kurulması bile çok ayıp. Kendilerine yakıştıramadık." diye konuştu.
Koç ayrıca, "Burada acentenin yaptığı anlaşmayı bozabilir miydik? Evet bozabilirdik ve başka bir otelde kalabilirdik. Bu konunun bu kadar büyütüleceğine ihtimal vermiyordum. Çok basit bir konu. Maalesef maça dair bütün konsantrasyonumuzu bozdu." ifadelerini kullandı.
F.BAHÇE'NİN G.SARAY MAÇI ÖNCESİ YAPTIĞI AÇIKLAMA:
Fenerbahçe, Galatasaray-Kayserispor maçı öncesi, "Yukatel Kayserispor'un bu akşamki maç için Sn. Dursun Özbek'in otelinde kaldığı kamuoyuna yansıdı.
Bu konuda sadece bizim değil tüm spor kamuoyunun sorması gereken 3 soru var:
Bu bilgi doğru mu?
Doğruysa etik mi?
Bu gündemle birlikte akşamki maçın değerlendirmesini nasıl yapacağız?" açıklamasını yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

























