Kaynak için Galatasaray'da ayrılık zamanı
Transferde 'sattığın kadar al' kısıtlaması ile karşı karşıya kalan Galatasaray'da kaynak için üstü çizilen ilk isim Belhanda oldu.
UEFA ile yapılan anlaşma çerçevesinde "Sattığın kadar alabilirsin" sınırlaması ile karşı karşıya kalan Galatasaray'da gidecek isim Belhanda olarak belirlendi.
Cim-Bom'da karşı karşıya kalınan yeni durum sonrası çıkarılan raporda Faslı futbolcu ile beraber Feghouli, Maicon, Rodrigues ve Gomis'ten hangisine iyi bir teklif gelirse yollar ayrılacaktı.
Teknik heyetle yapılan görüşmenin ardından satılacaklar listesinin başına Belhanda çıktı. Faslı futbolcuyu Avrupa ve Arap yarımadasından bazı kulüplerin istediği, bu konuda önümüzdeki günlerde resmi teklif beklendiği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetim Belhanda'dan en az 10 milyon euroluk bir gelir beklediği öğrenildi.
Yıldız futbolcu her he kadar Dünya Kupası'nda dikkat çekici bir performans sergilemese de teklifler almaya devam ediyor.
Galatasaraylı idareciler, 28 yaşındaki futbolcunun satılması durumunda transfer için kaynak oluşturacak. Teknik direktör Fatih Terim de büyük beklentilerle alınan Belhanda'nın performansından memnun değildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den 1. Lig yıldızına 1.5 milyon sterlin!

NBA yıldızı Shai Gilgeous-Alexander, Atletico Madrid'e ortak oldu!

Bologna, Matteo Darmian'ı kadrosuna kattı

Erling Haaland'dan taraftarına birlik çağrısı: "Birbirimize kenetlenmeliyiz"

Mikel Arteta: "Damarlarımda hala o zehir var"

Domenico Tedesco için ayrılık itirafı!

Real Madrid'de Mbappe krizi: Gece kulübü görüntüleri tepki çekti!

Modric'ten Real Madrid'e dönüş sinyali!

Arda Güler, ödülünü aldı!

Barcelona'da Deco'nun başarısı gündem oldu

























