

Mısır, Cezayir, Suriye ve Lübnan'dan getirilip tek tip tişört giydirilen bin 500 genç, ekim ayında başlayan provalarda Katar Milli Marşı'nı ezberledi ve pankartlar, marşlar, havai fişeklerle statlarda nasıl atmosfer oluşturulacağını öğrendi. Katar Futbol Federasyonu, milli takımın Dünya Kupası'nda oynadığı tüm maçlarda görev yapan gruba bu çalışmaları karşılığında uçak, konaklama, maç biletleri, yemek ve para verdi.
ULTRASLAN EĞİTMİŞ
2022 Dünya Kupası'nın en çok dikkat çeken görüntülerinden biri, ev sahibi Katar Milli Takımı'nın oynadığı maçlarda büyük coşkuyla tezahürat yapan ve blok halinde hareket eden binlerce bordo tişörtlü taraftar olmuştu. New York Times gazetesi bu taraftarlar hakkında son derece ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı... Organizasyonun en mükemmel şekilde gerçekleşmesi için hiçbir masraftan kaçınmayan Katar Futbol Federasyonu, ülkede henüz olmayan 'taraftar kültürü'nü oluşturmak için Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan danışmanlık hizmeti aldı.
ÇALIŞMALAR NİSAN AYINDA BAŞLADI
İlk etapta geçtiğimiz nisan ayında Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Nejmeh Kulübü'nün tribün grubu ve üniversite öğrencileriyle temasa geçen Katar Futbol Federasyonu, ayrıca UltrAslan'dan da 2 kişiyle görüştü.
Karşılıklı anlaşma sağlanmasının ardından Beyrutlu UltrAslan'lar, grubun İstanbul'da yaşayan liderlerine durumu bildirdi. Daha sonra Beyrut ve İstanbul'dan Katar'a giden UltrAslan üyesi 5 kişi, 'danışman' olarak çalışmalara başladı. UltrAslanlar, aralarında Mısır, Suriye, Cezayir, Lübnan'dan gelen gençlerin de bulunduğu bin 500 kişilik gruba 'tribünde nasıl tezahürat yapılır' dersleri verdi.
ERKEN ELENMEYE ÜZÜLDÜLER
Ekim ayında başlayan provalarda Katar Milli Marşı'nı ezberleyen söz konusu grup, pankartlar, marşlar ve havai fişeklerle statlarda nasıl bir atmosfer yaratılabileceğini öğrendi.
Katar Futbol Federasyonu, milli takımın Dünya Kupası'nda oynadığı tüm maçlarda görev yapan gruba bu çalışmaları karşılığında uçak, konaklama, maç biletleri, Yemek ve para verdi. Katar Milli Marşı'nı kendi ülkelerinin marşıymışçasına coşkuyla söyleyen ve tribünde tek ses halinde tezahürat yapıp, aynı anda oturup kalkan ithal taraftarların en büyük üzüntüsü hiç şüphe yok ki, Katar'ın Dünya Kupası'na erkenden veda etmesi oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kayserispor Onur Bulut ile uzattı!

Altınordu'dan Eren Derdiyok atağı

Djaniny, Trabzonspor'dan ayrılıyor

Cicaldau'ya kapı kapalı

Galatasaray'dan Naby Keita sürprizi!

İstanbulspor orta sahasını güçlendirdi

Galatasaray'da Fofana gelişmesi!

Galatasaray'da Icardi için geri sayım

Yusuf Demir 3 teklifi reddetti, Galatasaray'da kaldı

Gençlerbirliği'ne Nijeryalı orta saha

Ankaragücü'ne Angolalı kanat
- Milli yas ilan edilince ne olur? Milli yas tatil mi? Milli yas ne demek?
- DEPREM DUASI! Türkçe-Arapça deprem duası, peygamberimizin deprem, zelzele duası
- Kahramanmaraş fay hattı koptu mu? Kahramanmaraş fay hattı geçen yerler haritası
- En yakın noter, noter çalışma saatleri
- Bugün yağmur yağacak mı, bugün yağmur var mı?
- Adıyaman deprem mi oldu? Son dakika Adıyaman deprem kaç şiddetinde oldu? Adıyaman deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar? 6 Şubat 2023
- 13 şubat okullar tatil mi? Türkiye genelinde tüm okullar tatil mi?
- Fenerbahçe Konyaspor maçı ertelendi mi?
- Adıyaman Besni'de deprem! Ölü ve yaralılar var
- Yarın 8 şiddetinde deprem bekleniyor mu? Saat 5'te deprem mi olacak?
- Deprem ne zaman bitecek? Tekrar deprem bekleniyor mu, olacak mı? 6 Şubat 2023
- Sakarya'da deprem mi oldu? Son dakika 6 Şubat 2023 Sakarya deprem kaç şiddetinde oldu? Sakarya deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Kayseri'de deprem mi oldu? son dakika 6 Şubat 2023 Kayseri deprem kaç şiddetinde oldu? Kayseri deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Otobüs seferleri iptal mi? 6 Şubat 2023 Son dakika otobüsler açık mı?
- Uçuşlar iptal mi son dakika 6 Şubat 2023! THY, Pegasu iptal edilen uçak seferleri
- Elbistan deprem son dakika 6 Şubat 2023 Elbistan deprem kaç şiddetinde oldu? Elbistan deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Çorum deprem son dakika 6 Şubat 2023 Çorum deprem kaç şiddetinde oldu? Çorum deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Starlink nedir? Starlink uydusu nedir, ne işe yarar? Elon Musk starlink uyduları Türkiye ile ilgili paylaşım yaptı!
- Deprem yardım kampanyası 2023! AFAD yardımı nasıl, nereden yapılır?
- Deprem geçmiş olsun mesajları! Geçmiş olsun Türkiyem
- Deprem okullar tatil mi? Son dakika deprem olan illerde okullar tatil mi?
- Kilis'te deprem son dakika 6 Şubat 2023 Kilis deprem kaç şiddetinde oldu? Kilis deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Deprem kaç kişi öldü? Deprem ölü sayısı 6 Şubat 2023! Deprem can kaybı sayısı açıklandı
- DEPREM ÇANTASINDA NELER OLMALI 2023! AFAD DEPREM ÇANTASI MALZEMELERİ
- Deprem haritası Türkiye 2023! Son dakika Türkiye deprem haritası
- Deprem geçmiş olsun mesajları, sözleri ve paylaşımları... Geçmiş olsun Türkiye deprem 2023
- Adana deprem mi oldu? 6 Şubat 2023 Son dakika Adana deprem kaç şiddetinde oldu? Adana deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Diyarbakır deprem mi oldu? 6 Şubat 2023 Son dakika Diyarbakır deprem kaç şiddetinde oldu? Diyarbakır deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?
- Borsa kapandı mı? 6 Şubat 2023 Borsa İstanbul durdu mu?
- Bitlis deprem mi oldu? 6 Şubat 2023 Son dakika Bitlis deprem kaç şiddetinde oldu? Bitlis deprem kaç kişi öldü, yaralı sayısı ne kadar?

