Kastamonu'da Galatasaray heyecanı
Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Mahir Altıkulaç, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la yapacakları maçtan dolayı, şehirde heyecanın üst seviyede olduğunu söyledi.

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Mahir Altıkulaç, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda çarşamba günü Galatasaray'la yapacakları maçtan dolayı, şehirde heyecanın üst seviyede olduğunu söyledi.
Altıkulaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın biletlerinin büyük oranda tükendiğini belirterek, "Bugün itibarıyla 50 liradan satışa sunulan 3 bin 520 bilete her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Kastamonu'da büyük sevinç yaşanıyor. Karşılaşmayı il merkezi, ilçeler ve çevre illerden olmak üzere, 5 binin üzerinde seyircinin izleyeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.
Sarı-kırmızılı ekibi ağırlamaktan onur duyacaklarını belirten Altıkulaç, "Karşılaşma Kastamonu'nun tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. Burada, Galatasaray'ı ağırlamak bizim için büyük bir onur. Galatasaray'ı burada en güzel şekilde karşılayacağız ve misafirperverliğimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
Mahir Altıkulaç, son iki yılda elde ettikleri başarılarda taraftarların da desteği olduğunu kaydederek, "Biz de kulüp yönetimi olarak taraftarlarımızı içimizden biri, kardeşimiz ve en büyük destekçimiz olarak görüyoruz çünkü takımları için ellerinden gelen ne varsa en iyi şekilde yapıyorlar. Kendilerine müteşekkiriz" şeklinde konuştu.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta lider olduklarını hatırlatan Altıkulaç, sezonu başarıyla tamamlayıp Spor Toto 2. Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
