Kardeş ülkeden dev sponsor
Spor sponsorluğunda Avrupa'nın en agresif şirketlerine sahip olan Azeriler, Galatasarayımıza oldukça iddialı bir teklifte bulundu.
Yeni sezon öncesi hala forma sponsoru bulamayan Galatasarayımız için bir iddia da Azerbaycan'dan geldi.Galatasaray 20 milyon euro kazanacak.
Azeri futbol siteleri, sarı kırmızılı takımın yeni sezondaki sponsorunun Azeri petrol firması Socar olacağını iddia edilirken, Galatasaray'ın bu sponsorluk anlaşmasıyla birlikte kasasına 20 milyon Euro koyacağı iddia ediliyor.
Çok sayıda ülkede faaliyet gösteren uluslarası bir firma olan Socar'ın bu girişimin nasıl sonuçlanacağı şimdiden merak konusu olurken, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Atletico Madrid ile forma sponsorluğu için anlaşmaya varan Azerbaycan şirketlerinin şimdiki hedefinin Galatasaray olması sarı kırmızılı takımın Avrupa futbolundaki yerini ortaya koyan bir veri olarak nitelendiriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City için kabus senaryosu: Kulüpler çok sert ceza istiyor

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!























