Karagümrük'ün Beşiktaş maçındaki iki itirazı
VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş maçının ilk yarısında iki pozisyona itiraz etti. İşte yaşananlar...
VavaCars Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasındaki maçın ilk yarısında kırmızı-siyahlılar iki pozisyona itirazda bulundu.
İlk olarak Vavacars Fatih Karagümrük 24. dakikada penaltı bekledi. Fabio Borini, ceza sahası içinde yerde kaldı ve Karagümrük cephesi hakeme penaltı itirazında bulundu. Hakem Ali Şansalan, önce korneri gösterdi ve oyunculardan mücadeleyi başlatmamasını istedi. Yaklaşık 2 dakika süren VAR incelemesinin ardından Ali Şansalan, pozisyonu izlemek için monitöre davet edildi.
Ali Şansalan, monitördeki incelemesinin ardından pozisyon öncesinde ofsayt olduğu kararını verdi.


KARAGÜMRÜK'ÜN GOLDE İTİRAZI
Öte yandan Karagümrük, Beşiktaş'ın attığı golde kırmızı-siyahlılar elle oynama gerekçesiyle itirazda bulundu. Karagümrük cephesi, Cenk Tosun'un önüne topu indiren Welinton'un topa eliyle müdahale ettiğini dile getirdiler.
Orta hakem Ali Şansalan, VAR hakemi Serkan Tokat ile görüştükten sonra el olmadığını belirterek oyunun başlamasını istedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!
























