Karagümrük'te Galatasaray öncesi kaleci sıkıntısı
Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray'a konuk olacak Fatih Karagümrük'te kaleci sıkıntısı yaşanıyor. İstanbul ekibinde Batuhan Şen sakatlandı, Emiliano Viviano ise cezalı duruma düştü.
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray deplasmanına konuk olacak Fatih Karagümrük'te kaleci sıkıntısı yaşanıyor.
İstanbul ekibinde 4-2 kazanılan Ümraniyespor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Batuhan Şen sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Batuhan'ın yerine oyuna dahil olan Emiliano Viviano ise gördüğü sarı kartın ardından gelecek hafta cezalı duruma düştü.
ANDREA PIRLO'DAN AÇIKLAMA
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Ümraniyespor karşılaşmasının ardından konuyla ilgili konuştu. Pirlo, 3. kalecileri Muzaffer Cem Kablan'a güvendiklerini kaydetti. Pirlo, "Batuhan'ı iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız. Olay sıcak, yarın (çarşamba) tetkikleri yapılacak. Olmadı, Muzaffer var. Muzo'ya güveniyoruz, o oynarsa onu da en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız." diye konuştu.
Öte yandan Fatih Karagümrük'te Otabek Shukurov da cezalı duruma düştüğü için Galatasaray karşılaşmasında takımını yalnız bırakacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!






















