Karabük'te Galatasaray'a sevgi seli
Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Galatasaray, Karabük'e geldi.
Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Galatasaray, Karabük'e geldi.
İstanbul'dan özel uçakla önce Kastamonu'ya gelen sarı-kırmızılı kafile, kulübe ait otobüse geçerek güvenlik önlemleri ve polis eskortu eşliğinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kamp yapacakları otele ulaştı. Kafileyi burada çok sayıda taraftar karşıladı. Bir grup taraftar futbolculara çiçek verdi.
Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini tarafından Kardemir Karabükspor maçı için belirlenen 20 kişilik kafilede, Felipe Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Didier Drogba, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Fernando Muslera, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Veysel Sarı ve Umut Gündoğan yer aldı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında, Kardemir Karabükspor ile yarın saat 20.00'de Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi


























