Karabük maçı öncesi iki tehlike...
Galatasaray bu hafta Karabükspor ile Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takımında iki isim sarı kart ceza sınırında bulundu.
Anadolu Ajansı
Sarı-kırızılı takımın yarınki rakibi Kardemir Karabükspor'un teknik direktörlüğünü, eski futbolcusu ve teknik direktörü Bülent Korkmaz yapıyor. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
TERİM REKOR PEŞİNDE
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Kardemir Karübükspor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, üst üste 9. galibiyetini almayı hedefliyor.
Sarı-kırmızılı takım, Kardemir Karabükspor'u yendiği taktirde, 1987-88 sezonunda 9 maç kazanarak elde ettiği bir sezonda üst üste kazanma kendi rekorunu egale etmeyi başaracak.
''Cim Bom'', bu sezon 12. haftadan itibaren sırasıyla Sivasspor, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Orduspor, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor ile yaptığı maçlardan galibiyetle ayrıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi

Real Madrid seçimleri çıldırdı: Erling Haaland!

Florentino Perez resmen açıkladı: Mourinho

La Liga'da yılın golü Arda Güler'den

Napoli, Rasmus Höjlund'u takımda tuttu!

Hull City taraftarları tatil için Antalya'ya geldi



























