Kar pahalıya patlayacak!

Spor Genel Müdürlüğü ile Galatasaray, çatı yüzünden mahkemelik oldu. Kulüp, müdürlüğe cevap verme gereği bile duymadı.  

Milliyet
Kar pahalıya patlayacak!
Galatasaray’ın Spor Genel Müdürlüğü ile yaptığı protokole uymaması, dün akşamki görüntüleri ortaya çıkardı.

Protokol öncesinde müdürlük, Cim-Bom’a çeşitli olasılıklar önermiş, bunun karşılığında da değişik yaptırımlar sunmuştu. Sarı-kırmızılılar, bunlardan birini seçti. Galatasaray’ın seçimine göre, stadın çatısını kulüp yaptıracaktı. Ancak belirtilen süre dolduktan sonra çatı konusunda bir çalışmanın olmadığını gören Spor Genel Müdürlüğü, bir ihtarname ile uyarıda bulundu.

Ancak Galatasaray bu konuda müdürlüğe herhangi bir cevap vermedi. Bunun üzerine Spor Genel Müdürlüğü, resmi prosedürü takip ederek geçen mart ayında konuyu mahkemeye taşıdı. Hukuksal olarak süreç devam ederken, buradan gelecek sonuca göre çeşitli yaptırımlar ortaya çıkabilecek.

Bunun en kötü senaryosunda, Galatasaray’ın pahalı bir faturayla karşı karşıya kalabileceği, hatta stadın devri konusunda da sıkıntı yaşayabileceği dile getirildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler