Kapıdaki sürpriz: Okay Yokuşlu
Galatasaray'da Fatih Terim'in geçen sezon istediği Okay Yokuşlu bu kez bitebilir
 
                      Galatasaray, Okay Yokuşlu'yu transfer ederek sezonun transfer sürprizini gerçekleştirebilir.
Sarı-kırmızılı ekibin, Celta Vigo'nun kapısını çaldığı ve transfer teklifinde bulunduğu ifade edildi.
İspanyol basıunında yer alan haberde Celta Vigo'nun Okay Yokuşlu'nun satışından 6 milyon euro beklediği iddia edildi. Bu rakamı şu ana kadar ödeyecek resmi teklif sunulmadığından bahsedildi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray'ın 27 yaşındaki başarılı oyuncu için Celta'nın kapısını bir kez daha çaldığı ve görüşme için talepte bulunduğu öğrenildi.
Daha önce Okay Yokuşlu'nun Türkiye'ye dönmek istememesi yüzünden Galatasaray'ın zorlandığı ancak Celta Vigo'nun kendisinden para kazanma hedefinin bu transferin gerçekleşme olasılığını artırdığı ifade edildi. Şimdi futbolcunun, Galatasaray'la ilgili kararı bekleniyor.
6 MİLYON EURO ÖDEDİ
Altay altyapısından yetişen ve Kayseri forması giyen Okay Yokuşlu, Trabzonspor'dan 6 milyon euro bonservis bedeli ile Celta Vigo'ya transfer olmuştu. Bu sezon devre arasında da West Brom'a kiralandı. Geçen sezon toplamda 30 maça çıktı ve 1 asistlik katkı yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

Arda Güler, Real Madrid'de ayın oyuncusu seçildi!

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

 
 
























 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        