Kalpler Soma için atıyor!..
Galatasaray'ımız, Soma'daki kayıplarımız için Kayseri Erciyesspor mücadelesi öncesinde anma programı hazırladı
Webaslan.com

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...
"Soma’da yüreklerimizi dağlayan maden kazasından sonra, yaraları sarmak için camia olarak ayağa kalkan Galatasaray, yarın ki maçta da Soma’yı unutmuyor.
TT Arena’da kapalı tribüne, Ali Sami Yen’de yıllarca asılı kalan “Soma kömür diyarı…” pankartı yeniden asılıyor.
Futbolcular ısınmaya çıkarken, Arena’nın çıkış tünelinde ışıklar karartılıyor. Futbolcular ve teknik heyet, başlarında, ışıkları yanan baretlerle yürüyerek sahaya geliyor. Arena’nın çıkış tüneli, Soma’da yitirdiğimiz canları hatırlamak için, onların hayatlarını kaybettiği maden ocaklarının tünellerine dönüşüyor. Taraftarlarımız, futbolcularımız, teknik heyetimiz, kısacası statta bulunan herkes, alkışları ve dualarıyla şehit madencilerimizi anıyor.
Futbolcularımız, seremoniye de Soma’daki kurbanlarımızın yasını tutmak için hazırlanan;
“NE SARI NE KIRMIZI, HER YER KÖMÜR KARASI” pankartıyla çıkıyor.
Yarın, kadın ve çocuk taraftarlarımıza kapıların açık olacağı TT Arena’da, kalpler bir kez daha Soma kurbanları için atıyor."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
