Kaleci geliyor!
Galatasarayımız prensip anlaşmasına vardığı Sinan Bolat'ı Türkiye'ye getiriyor.
WEBASLAN ÖZEL - Yeni sezon öncesinde çalışmalarını yapan Galatasarayımızda bir transfer daha son bulmak üzere...
Sarı-kırmızılı takımda Kaan Baysal, Sinan Gümüş gibi gençlerle beraber Olcan Adın transferinin de ardından bir isme daha sarı-kırmızılı formayı giydirmeye hazırlanıyor. Prensip anlaşmasına varılan 25 yaşındaki milli kaleci Sinan Bolat'ın Cuma ya da Cumartesi günü Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Kulüp ve oyuncunun anlaşmaya vardığı, G.Sarayımızın Sinan'ın bonservisini elinde bulunduran Porto ile de anlaşarak milli eldiveni 2 gün içerisinde Türkiye'ye getireceği ifade edildi.
Sinan'ın haftasonu takımımızın kampına katılacağı belirtildi. Son olarak Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor forması giyen Sinan daha önce Genk ve Standart Liege ekiplerinde oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!























