Kadıköy'de yıllar sonra bir ilk...
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve bazı yöneticiler, derbi maçı izlemek için Kadıköy'e geldi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve bazı yöneticiler, derbi maçı izlemek için Kadıköy'e geldi.
Kısa süre önce yaşadığı sağlık sorununa rağmen, daha önce açıkladığı gibi derbi maçı izlemek için stada gelen Yarsuvat, yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst ile birlikte takım otobüsünde yer alırken, diğer yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Ahmet Tunç Akan, Hasan Murat Atay ve Ural Aküzüm, takımı otobüsünü takip eden bir araçla stada giriş yaptılar.
Öte yandan, sarı-kırmızılı yöneticileri stat girişinde Fenerbahçeli idareciler Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Metin Doğan ve Yalçın Haker karşıladı.
GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray takımı için geniş güvenlik önlemleri alındı.
Polis araçları eşliğinde stada gelen Galatasaray kafilesi için Fenerbahçe taraftarlarının olası taşkınlığına karşı çevrede de barikatlar kuruldu.
Sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüs, müsabakanın başlamasına yaklaşık 1,5 saat kala Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na giriş yaparken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leicester City satışa çıktı!

Enes Ünal yeniden Getafe'de

Manchester City, Jeremy Doku ile yeni sözleşme imzaladı

Barça'nın B planı: Mikautadze

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı






























