Kadıköy'de 'bayram' yemini
Ligde Beşiktaş'a yenilerek şampiyonluk yolunda darbe yiyen Galatasaray, kupaya kenetlendi. Fenerbahçe maçına motive olan oyuncular, "Bayramı Kadıköy'de yapacağız, sezonu çifte kupa ile kapatacağız" sözü verdi.
Galatasaray, ligde Beşiktaş'ı yenerek çifte bayram yapmayı hedefliyordu. Ancak 2-1'lik mağlubiyet sarı-kırmızılı camianın bayramının buruk geçmesine neden oldu.
Galatasaray, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde kupada oynanacak derbi için hazırlıklara başladı. Oyuncular kenetlenirken, teknik ekip ve yönetime, "Şampiyon olacağız, 5. yıldızı takacağız. Asıl bayramı da kupa maçında Fenerbahçe'yi yenip tur atlayarak yapacağız" sözünü verdi.
"YENİ SERİ İSTİYORUM"
Ligde şampiyonluk yolunda hala avantajlı olduklarını belirten oyuncular, "Avantaj hala bizde. Şampiyonluk bizim ellerimizde. Kalan maçlarımızın hepsini kazanıp, 25. şampiyonluğa ulaşacak, 5. yıldızı takacak ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Bu büyük motivasyon ile Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yeneceğiz" dediler.
Teknik direktör Okan Buruk da Beşiktaş yenilgisine dikkat çekerek, "Sadece bir maç kaybettik, şampiyonluğu değil. Namağlup stresi de üzerimizden kalktı. Şimdi sizlerden yeni bir seri istiyorum" diyerek güvenini ortaya koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Noa Lang için büyük belirsizlik!

Yan Diomande için 112 milyon euro!

Udinese'de Zaniolo krizi sürüyor!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi



























