Kaan Ayhan için geri sayım
Galatasaray, ara transferde resmen gaza bastı. Bir sürpriz daha gelebilir...
Galatasaray, ara transferde resmen gaza bastı. Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık için bugün başkanlar düzeyinde görüşmelere başlayacak olan Cim-Bom'un defans hattına ayrıca bir takviye daha yapacağı öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların, Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan'ı orta alan için düşündüğü bu yüzden yeni bir stoperin daha gündemde olduğu belirtildi. Fiyatının yükselmemesi için bu isim bir sır gibi saklanırken, yönetim ve Riekerink'in transferini çok istediği bildirildi.
Bruma kalıyor
Galatasaray'ın bu sezon en etkili ismi Bruma'ya çeşitli teklifler gelmesine rağmen, Portekizli futbolcu, 2018 sezonu sonuna kadar olan sözleşmesini tamamlamak istiyor.
Ligin asist kralı Sneijder
Wesley Sneijder, 2016 yılı içerisinde 9 asist yaptı. Hollandalı yıldız hem geçen sezon hem de bu sezon kapsamında ligin en fazla asist yapan ismi oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!
























