Kaan Ayhan: ''Hataya zorlarsak şansımız var''
Galatasaray'ın savunma oyuncusu Kaan Ayhan, Bayern Münih karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Ayhan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Bayern Münih karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
'Kolay bir maç olmayacak' diyen Kaan Ayhan, ''Her zamanki motivasyon ve hedeflerimizle maça çıkacağız. Skor ile ilgili birkaç önemli şeyler var. Onlara dikkat etmeliyiz. Bayern Münih küçük hataları cezalandırır. Bizim için de geçerli. Bayern Münih'i hataya zorlarsak, bizim de şansımız var. Taraftarın önünde güzel bir maç oynamak istiyoruz. Galatasaray'da ortam çok iyi." ifadelerini kullandı.
Kaan Ayhan sözlerine, "Takımın kalitesi yüksek seviyede. Herkesin her pozisyonda iyi performans göstermesi gereken bir ortamdayız. Stoper olsun, orta saha olsun hocamın görevini yerine getirip daha iyi performans sergilemek istiyorum. Büyük isimlerimiz de aynı şekilde çalışkan. Büyük isimlerimiz, genç oyuncularımız, hepimiz Galatasaray'ın başarısı için çaba harcıyoruz." şeklinde son verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız





























