Juventus zorlu maçta kaybetmedi!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Juventus, İtalya Serie A'da Inter ile karşı karşıya geldi.
Webaslan.com
Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, son 20 dakikada büyük bir heyecan yaşandı. Inter 73. dakikada Mauro Icardi ile öne geçti, Juventus ise 2 dakika sonra 75. dakikada Arturo Vidal ile cevap verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç beraberlikle sonuçlandı.
Bu skorun ardından ilk iki maçını kazanan iki şampiyonluk adayı da puanlarını 7 yaptı ve maç fazlasıyla 1. ve 2. sıraya yerleşti.Serie A'nın 4. haftasında Inter deplasmanda Sassuolo ile karşılaşacekken, Juventus ise evinde Luca Toni'li Verona'yı konuk edecek.
Öte yandan Juventus, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 17 Eylül Salı günü Galatasaray evinde Real Madrid'i ağırlarken, deplasmanda FC Kopenhag'a konuk olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

Milan'a Roma karşısında tek gol yetti!

Barcelona, Elche'yi 3 golle geçti!

Haaland atıyor, Manchester City kazanıyor

2 kırmızı, 5 gol: Kazanan Köln oldu

West Ham evinde Newcastle engelini geçti

Fiorentina'da kan kaybı devam ediyor!

Gary Neville: "Arsenal şampiyon olacak"
























