Juventus'un yıldızı Cimbom'a!
Lucas Torreira'ya gelen teklifler nedeniyle alternatif arayışını sürdüren Galatasaray, rotayı yeniden Denis Zakaria'ya çevirdi. Bonservisi Juventus'ta olan 26 yaşındaki ön libero Chelsea'da kiralık oynuyor. Cimbom, Kongo asıllı İsviçreli yıldızı kiralamak için Juventus'la masaya oturacak.
Sabah
Spor Toto Süper Lig'de zirvede bulunan Galatasaray'da transferde de hareketli dakikalar yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübe, Lucas Torreira için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden teklifler geliyor.
Yönetim, Uruguaylı orta sahaya gelen teklifler nedeniyle alternatif arayışına yöneldi. Cimbom, bu doğrultuda rotayı İtalya'ya çevirdi. Daha önce de adı Galatasaray'la anılan Denis Zakaria ismi yeniden gündeme geldi.
Bonservisi Juventus'ta olan 26 yaşında ön libero Chelsea'da kiralık oynuyor. İngiliz ekibi, Zakaria'nın satın alma opsiyonunu kullanmayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız




























