Juventus, Sassuolo engelini geçemedi ve bir ilki yaşadı
İtalya Serie A'da 14. hafta mücadelesinde Maurizio Sarri'nin takımı Juventus ile Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Sassuolo karşılaştı.
İtalya Serie A'da 14. hafta mücadelesinde Maurizio Sarri'nin takımı Juventus ile Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Sassuolo kozlarını paylaştı.
Allianz Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. 20. dakikada Leonardo Bonucci'nin golüyle öne geçen Juventus, 22'de Jeremie Boga ile 47'de Francesco Caputo'nun golleriyle geri düştü. 68'de Cristiano Ronaldo penaltıdan attığı golle skoru belirledi.
Merih Demiral yedek kulübesinde başladığı maçta süre bulamadı, Mert Müldür ise 72'de Filip Djuricic yerine oyuna girerek şans buldu
Alınan bu sonucun ardından Juventus puanını 36'ya yükseltti. Torino temsilcisi bu sezon sahasında ilk kez puan kaybetti. Sassuolo 14 puana çıktı ve sezonun ikinci beraberliğini aldı.
Ligin bir sonraki haftasında Juventus, Lazio deplasmanına gidecek. Sassuolo sahasında Cagliari'yi ağırlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!























