Juventus Asamoah sorununu çözüyor!
Galatasaray'a gitmek isteyen Kwadwo Asamoah için Juventus'un son çözüm olarak Genoa'dan Diego Laxalt'ı düşündüğü ortaya çıktı.
Galatasaray'a Asamoah konusunda sevindirici haber! Galatasaray, sol bek için düşündüğü Kwadwo Asamoah için girişimlerini sürdürürken, Juventus'tan da yeni bir hamle geldi.
Atalanta'dan Asamoah yerine Spinazzola konusunda olumsuz yanıt alan Juventus'un, Genoa'dan Diego Laxalt'ı transfer etmeyi planlıyor.
İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla, Juventus'un Galatasaray'a gitmek isteyen Asamoah problemini kısa süre içerisinde çözeceğini söyledi.
Pedulla Juventus, Asamoah ve Galatasaray üçgenindeki gelişmeleri değerlendirirken ''Atalanta Spinazzola için tüm kapılarını kapattığını Juventus'a iletti. Peki şimdi ne olacak? Öncelikle Juventus Galatasaray'a gitmek isteyen Asamoah problemini çözmeli. Bunun için de Genoa'dan Laxalt'ı almaya karar verdiler'' şeklinde konuştu.
ALLEGRI: ''SEÇENEKLERİ DEĞERLENDİRİYOR...''
Geçtiğimiz gün Juventus Teknik Direktörü Max Allegri de Asamoah konusunda kısa bir açıklama yapmıştı.
Kwadwo Asamoah'ın transferi hakkında açıklamalarda bulunan Allegri, ''Acil bir ayrılık düşüncesi yok ama transfer dönemi kapanmadan önce seçeneklerini değerlendiriyor. Geleceği hakkında düşünüyor. Şimdi transferden daha çok önümüzdeki Genoa maçını düşünüyorum'' sözlerini kullanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, beraberliğe razı oldu

Atletico Madrid deplasmanda zorlansa da kazandı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa

Leipzig, sahasında 2 golle galip!

Roma'dan deplasmanda rahat galibiyet

Aston Villa, Rogers'ın golleriyle kazandı

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

Florentino Perez'den Barcelona ve İspanyol hakemlerine tepki!

Bayern Münih'te Olise ile yüksek uçuş!

























