Juve'den G.Saray tarifesi
Juventus, İtalya Serie A 15. hafta mücadelesinde Bologna'yı G.Saray'ın Elazığspor'u yendiği skorla devirdi ve sarı-kırmızılılarla yapacağı maç öncesi moral depoladı.
Webaslan.com
İtalya Serie A 15. ahfta açılış maçında lider Juventus, deplasmanda Bologna'ya konuk oldu. Karşılaşmayı Juve 2-0 kazanmayı başardı.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde karşılaşacağı Torino ekibi, sarı-kırmızılıların Elazığspor'u devirdiği skorla Bologna'yı mağlup etti.
Konuk ekibin gollerini 13. dakikada Arturo Vidal ve 90'da Giorgino Chiellini kaydetti.
Lider Juventus bu skorla birlikte 40 puana yükseldi ve 15. haftada liderliği garanti altına aldı. Juventus'un gerisinde maç eksiği bulunan 24 puanlı Roma bulunuyor. Bologna ise 12 puanda kaldı.
Juventus İtalya Serie A 16. hafta mücadelesinde evinde Sassuolu'yu konuk edecek. Bologna ise Fiorentina deplasmanına gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi
























