Juve'nin yıldızı için Galatasaray ve Dortmund yarışta!
Juventus'ta teknik ekibin kadroda düşünmediği Weston McKennie için Galatasaray ve Borussia Dortmund'un görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
Fotoğraf : AA
Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve yeni sezona da iddialı başlamak isteyen Galatasaray, transferde büyük oynamaya devam ediyor.
Alman basınında yer alan haberlere göre, Galatasaray'ın ilgilendiği Weston McKennie için Borussia Dortmund da devreye girdi.
GÖRÜŞMEDE BULUNUYOR
Juventus'un kadroda düşünmediği yıldız orta saha ile Galatasaray'ın yanı sıra Borussia Dortmund'un da görüşmelerde bulunduğu aktarıldı.
PREMIER LİG'İ İSTİYOR
Geçtiğimiz sezonu küme düşen Leeds United'da kiralık olarak geçiren Weston McKennie'nin yeniden Premier Lig'den bir takıma transfer olmak istediği ifade edildi.
24 yaşındaki oyuncu Leeds ile 20 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Juventus'ta ise 96 maçta 13 gol, 5 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!

Harry Maguire: "Bir şeylerin değişmesi gerekiyor"

Hoffenheim, Leverkusen'i farklı geçti!























