Julian Brandt, Galatasaray'ı sordu!
Galatasaray, Julian Brandt için temaslarına hız verecek. Alman futbolcu, Leroy Sane ve İlkay Gündoğan'a Galatasaray'ı sordu.
Transfer döneminin suskun takımlarından Galatasaray, temmuz ayının gelmesiyle birlikte vites yükseltmeye başladı.
YAKINDAN İLGİLENİYOR
Ağustos ayına kadar kadrosunu şekillendirmek isteyen ve ardından da fırsat transferi kovalayacak olan sarı-kırmızılılar, bonservisini eline alan Julian Brandt ile yakından ilgileniyor.
HAREKETE GEÇİLDİ
Borussia Dortmund ile biten sözleşmesini uzatmayan ve boşa çıkan 30 yaşındaki oyuncu için harekete geçildi.
HÜCUMDA ÇOK YÖNLÜ
Önündeki seçenekleri değerlendirmeye başlayan Brandt, hem 10 numarada hem de kanatlarda görev yapabiliyor.
GALATASARAY VİTES YÜKSELTİYOR
Bonservis bedeli ödenmeyeceği için bu fırsatı değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Alman futbolcu ile görüşmelerde vites yükseltecek.
DOĞRUDAN TEKLİF
Daha önce menajerler vasıtasıyla görüşmede bulunan sarı-kırmızılılar, doğrudan teklifini iletecek.
EN İYİ SEÇENEĞİ ARIYOR
Avrupa'dan da çok sayıda takımın yakından ilgilendiği Brandt, geleceğiyle ilgili karar vermekte acele etmiyor ve en iyi seçeneği değerlendirmek istiyor.
SANE VE İLKAY'A SORDU
Brandt, Almanya Milli Takımı'nda yıllarca birlikte forma giydiği iki isimle de bir görüşme gerçekleştirdi.
Sane ve İlkay ile görüşerek Galatasaray hakkında bilgi alan 30 yaşındaki oyuncu, tamamen olumlu görüşler aldı. Şampiyonlar Ligi'nin de etkisiyle Galatasaray'ı önemli bir seçenek olarak gören Brandt, kararını ilerleyen günlerde verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!






















