Juan Mata yöneticilik kursuna başlıyor
Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, eski takım arkadaşı John Terry ile birlikte FIFA'nın düzenlediği spor yöneticiliği kursuna başlamaya hazırlanıyor.
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, futbolculuk sonrası kariyerini şimdiden planlamaya başladı.
Fransız basınında yer alan habere göre; Mata, FIFA'nın düzenlediği spor yöneticiliği diplomasını almak için kursa başlayacak. Yaklaşık 1 yıl sürmesi beklenen bu kursa Juan Mata'nın dışında eski futbolculardan John Terry, Fernandinho, Tim Cahill ve kadın oyunculardan Carli Lloyd gibi isimler de katılacak.
Spor stratejileri, liderlik ve iletişim gibi derslerin verildiği bu kurstan daha önce Fabio Cannavaro ve Nuno Gomes gibi isimler de mezun olup diploma almıştı.
34 yaşındaki Juan Mata, sezon başında Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico'nun efsanesi vedaya hazırlanıyor

FA Cup'ta sürpriz yarı finalist: Southampton, Arsenal'i yıktı!

Barcelona artık şampi...

Vedat Muriqi'den Real Madrid'e ağır hasar!

Bundesliga'da Romulo fırtınası

Bayern Münih'ten çılgın geri dönüş!

Allegri'den İtalya Milli Takımı için açıklama

Liverpool'da 11 yıl sonra aynı tablo!

Manchester City, FA Cup'ta Liverpool'u dağıttı!

Kevin de Bruyne'den geleceği için açıklama!




























