Josef de Souza için Galatasaray açıklaması!
Al Ahli Kulübü Başkanı Ahmad Ali Al Sayegh, Josef de Souza'yı göndermeyi düşünmediklerini ve oyuncunun takımda kalacağını söyledi.
Galatasaray ile ismi anılan Josef de Souza için kulübü Al Ahli'nin başkanı Ahmad Ali Al Sayegh'ten açıklama geldi.
30 yaşındaki oyuncuyu ciddi bir yatırımla kadrolarına kattıklarını vurgulayan Al Sayegh, "Josef de Souza kadromuzun önemli isimlerinden biri ve onu göndermeyi düşünmüyoruz. 2021'e kadar sözleşmesi var ve bunu tamamlamasını umuyoruz" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da Fernando'nun ayrılığının ardından başlayan ön libero arayışlarında Josef de Souza'nın ismi öne çıkmış ve oyuncunun da sarı-kırmızılı takıma gelmek istediği kaydedilmişti.
BREZİLYA'DA TEDAVİ GÖRÜYORDU
Şubat ayında geçirdiği sakatlık nedeniyle Brezilya'da Vasco da Gama ile idmanlara çıkan Josef de Souza'nın sezon sonuna kadar kiralık olarak Brezilya'da kalması da gündemdeydi.
2015 yılında Sao Paulo'dan Fenerbahçe'ye transfer olup 3 sezon sarı-lacivertli formayı giyen Brezilyalı orta saha, geçen sezon başında 12 milyon Euro ücret ile Al-Ahli'nin yolunu tutmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı


























