Jose'den, "Aftika'nın kralı..."
Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun Drogba'nın takımda bulunduğu dönemde, yıldızları ile devre arasında yaptığı bir konuşma paylaşıldı.
Londra ekibinin, Norwich City karşısında 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda aldığı dramatik beraberliğin ardından İngiliz basını ilginç bir anektoda yer verdi. Ada basınında yer alan haberde, Chelsea'nin 2007 yılında Watford ile Vicarage Road'da oynadığı ve ilk yarısı 0-0 biten maçın soyunma odası konuşmaları paylaşıldı.
Devre arasında soyunma odasında Jose Mourinho'nun, Didier Drogba, Andriy Shevchenko ve Micheal Ballack'an hitaben yaptığı motivasyon konuşması şu şekilde;
(İlk yarının 0-0 sona ermesinin ardında Jose Mourinho içeri girer) Sen, Sheva! Hafta içerisinde sana oynayabilir misin diye sordum ve sen de 'evet, oynayabilirim' dedin. O zaman şimdi çık ve oyna. (Drogba'yı işaret ederek) Hey sen! Afrika'nın kralı... Sahaya çık ve oyna artık. Vee sen Ballack... Benim ülkeme öylece gelip yalnızca ev bakabileceğini düşünme..."
İngiliz basınında yer alan aynı haberde, bahsi geçen konuşmanın ardından söz konusu mücadelenin ikinci yarısında sahada bambaşka bir Chelsea olduğu ve karşılaşmanın son dakikasında Salomon Kalou'nun kaydettiği gol ile Londra ekibinin galibete uzandığının altı çizildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid son dakikada kazandı, Arda Güler asist yaptı

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!

Everton, lige galibiyetle başladı

Ipswich Town, Premier Lig'e 3 puanla başladı

Nkunku'dan Leipzig'e transferine yeşil ışık

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması!





















