Jose yine G.Saray'ın karşısında
Bir dönem Drogba'yı gözüne kestiren Jose Mourinho yine Galatasaray'ı karşısına aldı ve transferde devreye girdi...
Galatasaray'ın Bruma için son teklifinin 8.5 milyon euro olduğu ifade edilirken, Chelsea daha önce 10 milyon euroluk bir teklifine karşılık Sporting Lizbon'dan ret cevabı aldı. Ancak, Sporting Lizbon'un genç oyuncuyu en fazla gelecek hazirana kadar kulüpte tutabileceği ifade edildi.
Genç hücum oyuncusu, Sporting Lizbon ile olan kontratının haziran ayında bitttiğini düşünürken, Portekiz kulübü ise kontratın gelecek haziran ayına kadar devam ettiğine inanıyor. Bu konuda Portekiz Sportif Uyuşmazlıkları Çözme Komitesi'nden bir karar bekleniyor. Komite, konu hakkında kararını 2 Eylül'de açıklayacağını duyurdu. Bu konuda komitenin Bruma'nın lehine karar vermesi durumunda transfer tahtası 5 Eylül'de kapanacak olan Galatasaray'ın işine yararken, 31 Ağustos'ta transfer dönemi bitecek olan Chelsea'nin işine yaramıyor.
"BRUMA SERBEST KALDIĞINDA..."
Sporting teknik direktörü Leanordo Jardim'in kararıyla as takıma alınmayan ve tek başına idman yapmak zorunda bırakılan Bruma cephesinde ise, avukatı Bebiano Gomes açıklamalarda bulundu; "Sporing'e her zaman söylediğim bir şeyi tekrarlamak istiyorum, onlar komitenin vereceği karara saygılı davranmak zorunda. Diğer kulüpler benzeri bir durumda olsalardı Sporting oyuncunun aklını çelmek için uğraşırlardı. Bu tip bir tutum Benfica veya Porto'dan gelmedi. Oyuncuyula ilgilenen ve kulüple görüşen kulüpler Real Madrid, PSV Eindhoven ve Galatasaray'dır. Oyuncu şu durumda ya Portekiz'de kalmaya zorlanacak ya da Portekiz dışında oynamayı sürdürecek. Bizim yaptığımız tüm analizlerde ve eldeki delillere göre oyuncu serbesttir. Serbest kaldığında da gelen bütün teklifleri değerlendireceğiz"
Chelsea, menajeri Jose Mourinho'nun isteğiyle teklifini yükselterek bir kez daha Sporting Lizbon'un kapısını çalacak. Bruma'nın serbest kalma maddesi ise 25 milyon euro. Gomes'in ifadesine göre, Bruma şu an kulübünden yıllık olarak 25 bin euro kazanıyor.Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli
























