Jose Rodriguez Galatasaray'dan ayrıldı, tutunamadı!
Galatasaray'dan sezon başında Mainz'a gönderilen Jose Rodriguez, sezonun 2. yarısını kiralık olarak geçirdiği Malaga'da göze giremedi.
Galatasaray'ın 2015/16 sezonunda Real Madrid'den bonservis ödemeden büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve sezon başında 2,15 milyon euro bonservis bedeliyle Mainz'a gönderilen Jose Rodriguez'in kariyeri tepetaklak gidiyor.
Sezonun 2. yarısını kiralık olarak Malaga'da geçiren İspanyol oyuncu, yeni kulübünün gözüne giremedi ve Malaga satın alma opsiyonunu kullanmayacağını açıkladı.
Malaga Sportif Direktörü Francesc Arnau yaptığı açıklamada, "Jose Rodriguez'in satın alma opsiyonu elimizdeydi, ancak bunu kullanmayacağız. Bu konuyu geçebiliriz ve başka konulara odaklanabiliriz" ifadelerini kullandı.
La Liga'da sezonun 2. yarısında sadece 6 maçta 456 dakika süre alabilen Jose Rodriguez, skor katkısı veremedi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, önümüzdeki sezon 2020'ye kadar sözleşmesinin bulunduğu Mainz'da forma giyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!
























