Jose: "İdolüm Xabi Alonso"
Cim Bom'un genç İspanyolu Jose Rodriguez, Galatasaray Dergisi'ne verdiği röportajda, idolünün Xabi Alonso olduğunu söyledi.
Fanatik

Galatasaray'ın 20 yaşındaki oyuncusu Jose Rodriguez, “Tanrıya şükürler olsun ki, onunla oynama fırsatı da buldum” diyerek, Alonso’nun kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade etti.
Türkiye’de tamamen futboluna odaklandığını kaydeden genç futbolcu, “İlk günlerim buraya alışmakla geçti. Yavaş yavaş bütün işler yoluna giriyor. Bundan sonra sosyal hayata katılmak ve İstanbul’u keşfetmek için daha fazla zamanım olacak. Beni en çok etkileyen ezan sesi oldu. Yavaş yavaş alıştım ve çok etkileyici buluyorum ezan sesini. İspanya 21 yaş altı takımındaki arkadaşlarımla bir araya geldiğimde, ‘İyice Türk’e benzemişsin’ diyorlar” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!

Slaven Bilic, West Ham'ın gündeminde!

Arda Güler'e İngiltere'den rekor teklif!

Juventus'tan Kenan Yıldız'a astronomik etiket!

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!
