Jose Drogba'yı aradı ve...
Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho, Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'ın yıldız ismi Didier Drogba'yı aradı
Habertürk

Jose de daha önce verdiği bir demeçte, “Savaşa gideceksem yanıma kesinlikle Didier’i alırım” demişti. Chelsea’deki ikinci döneminde Premier Lig’de işleri istediği gibi gitmeyen Portekizli hoca, ünlü yıldızı Galatasaray’dan koparmanın hesaplarını yapıyor. Mourinho’nun, pazar günü TT Arena’da oynanan Trabzonspor karşılaşması öncesi Drogba’yı telefonla arayarak, bir anlamda G.Saray’a ‘son darbeyi indiren’ şu sözleri sarfettiği ortaya çıktı!
Habertürk'te yer alan habere göre; Mourinho: “Sen buranın baştacısın. Chelsea’yi yeniden kurmak, yeni bir oluşum içerisine girmek üzereyim. Bu nedenle seni de yanımda görmek istiyorum. Sana gerçekten ihtiyacım var.” Didier Drogba’nın da bu sözler sonrası Chelsea’ye geri dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.
DROGBA'DAN ŞOK SÖZLER
Drogba’nın, 16 Aralık’ta yapılan Şampiyonlar Ligi kura çekimi sırasında da ilginç sözler sarfettiği ortaya çıktı. Herkes Chelsea eşleşmesini değerlendirirken, Fildişili yıldızın tesislerde bir anda “Belki de maç oynanmadan ben Chelsea’ye gitmiş olurum” şeklinde ‘manidar’ ifadeler kullandığı, bu sözlerin kısa süreli şok yaşattığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!
