John Heitinga: "Acı verici"
Ajax Teknik Direktörü John Heitinga, Galatasaray maçının ardından konuştu.
Ajax Teknik Direktörü John Heitinga, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Heitinga, "İlk 60 dakika pek bir şey vermedik, iyi oynadık. İkinci yarıya iyi başladık ama gerçek bir forvet golü yedik. Savunmamızı daha iyi yapmalıyız." diye konuştu.
Sözlerine devam eden Heitinga, "Takımda bir gelişme gördüm ve adımlar atıyoruz. Bir gün şansın bizim tarafımıza dönmesini bekliyoruz. İyi yaptığımız şeylere devam etmeliyiz. Orta saha oyuncularının doğru seçimler yapması nedeniyle bu maçta oyun çok daha olumluydu. Bunun şimdi sonuç vermesi gerekiyor. Şu an için biraz acı verici ama odak noktamız pazar günü oynayacağımız maç." dedi.
Ajax, Galatasaray'ın ardından ligde Utrecht deplasmanına gidecek. Heitinga, "Birbirimiz için mücadele ediyoruz. Bu yüzden çocuklar için de sonunda işler yoluna girerse çok iyi olur." açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

FA Cup'ta kazananı penaltılar karar verdi

Rodri'ye hakem hakkındaki yorumları nedeniyle para cezası

Türk futboluna neredeyse denk: Bernabeu!

Alisson Becker, Galatasaray maçında yok!

Hakan Çalhanoğlu için sakatlık açıklaması!

Goretzka'dan geleceği için mesaj

Liverpool'da tek eksik Federico Chiesa

Xavi'den olay Lionel Messi iddiası!

Liverpool'dan Galatasaray öncesi çağrı!

Valencia, iki kere geriye düştüğü maçı kazandı!


























