Jimmy Durmaz'dan Galatasaray'a 'EVET'
30 yaşındaki Türk pasaportlu İsveçli yıldız Jimmy Durmaz, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle gelen teklife 'Evet" dedi
Christian Luyindama'nın satın alma opsiyonunu kullandığı için transfer dönemine eksi 3.3 milyon Euro bütçe ile giren ve FFP anlaşmasına takılmak istemeyen Galatasaray, bonservisi elinde olan bir oyuncuyla daha el sıkıştı.
Sarıkırmızlılar, Toulouse ile sözleşmesi sona eren Jimmy Durmaz ile anlaştı. Türk pasaportlu İsveçli futbolcu, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Cimbom'un teklifine hiç düşünmeden "Evet" dedi.
EMRE AKBABA'NIN BOŞLUĞUNU DOLDURACAK
Bu transferin gerçekleşmesinde Galatasaray'ın kadrosunda kaliteli yerli oyuncu sayısının azlığı ve Emre Akbaba'nın uzun süreli sakatlığı etkili oldu.
İsveç Milli Takımı'nın formasını düzenli olarak giyen Jimmy Durmaz, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor. 30 yaşındaki futbolcu geçen sezon Toulouse'da 37 maçta görev yaparken 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

























