Jehyve Floyd, Galatasaray Nef'in radarında!
Galatasaray NEF, Turkish Airlines EuroLeague’de Panathinaikos ve Fenerbahçe Beko ile boy gösteren Jehyve Floyd ile ilgileniyor.
Geçtiğimiz sezon Andreas Pistiolis’in gelişi ile çıkışa geçen Galatasaray NEF, yarı finalde son EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes’e karşı gösterdiği harika performans ile takdirleri toplasa da elenmekten kurtulamamıştı.
Galatasaray, iddialara göre uzun rotasyonunu eski bir Fenerbahçe Beko oyuncusuyla doldurmayı düşünüyor.
25 yaşındaki Jehyve Floyd, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko formasıyla çıktığı 12 ING Basketbol Süper Ligi müsabakasında 4.8 sayı, 3.3 ribaund, 1.3 asist, 0.8 blok ve 0.4 top çalma ortalamaları tutturdu.
Turkish Airlines EuroLeague’de ise 3.4 sayı, 2.0 ribaund ve 0.6 asist ortalamaları ile mücadele eden uzun oyuncu Galatasaray NEF ile anlaşmaya yakın gözüküyor.
Amerikalı pivot, Sasa Djordjevic yönetiminde 2021-22 sezonu Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Beko’nun bir parçasıydı. Floyd, 2021-22 sezonunda ilk Turkish Airlines EuroLeague maçına Panathinaikos formasıyla çıkarken sezon başında Yunanistan Süper Kupası şampiyonluğunu kazanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!
























