Jean Michael Seri'den onay çıktı
Lig bitimiyle kiralık sözleşmesi sona erecek olan Seri,Galatasaray'ın, "1 yıl daha kal" önerisine olumlu yanıt verdi. Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig'e yükselme mücadelesi veren Fulham'la masaya oturacak.
Aslan'a Seri müjdesi... Fulham'dan sezon sonuna kadar kiralanan Fildişi Sahilli futbolcunun mukavelesi Antalya maçının ardından bitiyor. Takımın eksiklerle boğuştuğu en kritik haftalarda orta sahayı tek başına çekip çeviren 29 yaşındaki futbolcu, Fatih hocanın yeni sezon planlarında da önemli yer tutuyor.
Bir süredir tecrübeli oyuncuyla görüşmeler devam ediyordu. Seri'nin sonunda, "1 yıl daha kal" önerisine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Göztepe galibiyetinin ardından, "Lig bitsin öyle konuşalım" açıklamasını yapan Seri'nin yeşil ışık yakması, Galatasaray Yönetimi'ni harekete geçirdi.
KADRO TAMAMEN DEĞİŞECEK
18 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanması mümkün olmayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuyu aynı şartlarda 1 sezon daha kiralamak üzere Fulham'la masaya oturacak.
İngiliz kulübü, Premier Lig'e çıkma mücadelesi veriyor ve bunu başarmaları halinde kadroyu sil baştan değiştirecekler. Bu da Seri transferinde Galatasaray'ın işini kolaylaştıracak. 1.5 milyon Euro'ya kiralanan Seri, bu sezon için Galatasaray'dan 2.8 milyon Euro garanti ücret aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor

Sergej Jakirovic, Premier League'de ayın teknik direktörü seçildi!

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

























